CarCollect maakt gebruik van cookies. Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. In onze privacy statement vind je meer informatie.

All-in-one platform

CarCollect maakt het B2B verhandelen van occasions zo simpel en transparant mogelijk. We werken met de allerbeste technologie, en zorgen voor intelligente koppelingen met de tools van onze partners. Daardoor regel jij alles eenvoudig in één oplossing. Taxeren, veilen, betalen, administratieve afhandeling en transport. Alles loopt naadloos in elkaar over, waardoor je niet hoeft te schakelen tussen systemen. Dat is pas efficiënt!

CarCollect is een onafhankelijk platform dat perfect aansluit op onze eigen processen. Sinds we CarCollect gebruiken, sluiten we meer deals met onze handelsrelaties en krijgen we een maximale opbrengst voor onze inruilvoertuigen.

Gerard de Vries – commercieel directeur Visscher Autogroep

Met één druk op de knop biedt CarCollect mij premium handelskansen. Elke dag komen er nieuwe, kwalitatieve taxaties binnen op het platform, waar ik direct multi-merk op kan bieden en inkopen. CarCollect heeft mijn bereik, mijn netwerk en mijn handelskansen vergroot.

Denny Lansheuvel – inkoper Automotions Groep

Sinds we CarCollect gebruiken in onze dealervestigingen is het rendement van onze verkoopafdelingen toegenomen. Hoge biedingen geven ons een sterkere concurrentiepositie in de showroom en een prima verbetering van ons handelsrendement.

Arie van der Wulp – directeur Volvo Van der Wulp

De tool ziet er ogenschijnlijk simpel uit, maar onder de motorkap is het een flexibel product met verrassend veel functionaliteiten. Als je alleen al kijkt naar het procesverloop, zie je dat dit technisch wel wat voeten in de aarde heeft.

Peter Hekkert – directeur Hekkert Autogroep

Onze hele groep werkt met CarCollect, waardoor we het hele proces voor alle vestigingen gelijk konden trekken. Bovendien sluit het platform naadloos aan op onze werk- en denkwijze. Als verkoper wil je kwalitatieve biedingen ophalen, zo simpel is het. En dankzij CarCollect zijn we als verkoopteam meer auto’s gaan verkopen.

Martin Jutstra – eigenaar Toyota Gorter/Lunenborg/Ruyne

CarCollect is voor ons dé schakel tussen dealers en autohandelaren. De software sluit naadloos aan bij de manier waarop we in onze dealervestigingen werken. Door de gehele workflow in ons bedrijf te integreren, creëren we efficiënte communicatie tussen onze lease- en dealerorganisatie.

Broekhuis Groep

Heb je vragen?

Ons team helpt je graag! Iedere dag tijdens kantoortijden staan onze CarCollect specialisten voor je klaar om je verder te helpen.

Naar support

Veelgestelde vragen

Grote kans dat jouw vraag al in onze kennisbank staat. Neem een kijkje en vind direct het antwoord dat je zoekt.

Naar kennisbank